Skibet Børnehus

  Skibet Børnehus er en dejlig aldersintegreret institution i Skibet med plads til 51 vuggestuebørn og 105 børnehavebørn.

  I stueplan finder I vuggestueafdelingen med 4 vuggestuegrupper og i den anden ende af huset har vores ældste børnehavebørn flere forskellige gruppe/legerum og køkken På første sal har vi et stort fælles atelier, hvor vores kunstpædagog også har base samt 3 børnehavegrupper.  I kælderen har vi garderobe, gymnastiksal og værksted.

  Der er masser af liv i vores store og utrolig dejlige gamle hus. Det har tidligere fungeret som plejehjem, og derfor er der mange gode små rum, hvor børnene kan finde ro og rammer til leg, fællesskaber, venskaber og fordybelse.

  I Skibet Børnehus møder i kvalificerede voksne og udviklende læringsmiljøer, hvor ikke mindst legen spiller en stor rolle.

  Vi arbejder og leger i afdelinger og grupper, fordi det er meget vigtigt for os, at alle børn har en base med kendte voksne, nærhed, omsorg og tryghed.

  Vores legeplads er stor, absolut ikke veltrimmet, men med mange hjørner, kroge og legemuligheder.

  Næringen (kosten) sørger vores egne to køkkendamer for. Vi får al maden serveret, og børnene bliver præsenteret for meget forskellig mad, så deres smagsløg bliver udfordret.

  Vi er 38 ansatte, 18 pædagoger, 14 pædagogmedhjælpere, 1-2 pædagogstuderende, 1 pedel.

  Her er der plads til alle, så vi taler pænt om og med hinanden.